Ismét a Boldogasszony sugárúton kanyarodtak a tram-train elé, idén ez már a második eset

A Mávinform osztotta meg a közösségi oldalán, hogy a Hódmezővásárhelyről Szegedre 8:30-kor elindult vasútvillamossal ütközött egy autó Szegeden, a Boldogasszony sugárút és a Bokor utca kereszteződésénél.

Az eset során személyi sérülés nem történt, de a baleset miatt az Anna-kút és a Szeged vasútállomás között az SZKT pótlójáratokkal biztosította a közlekedést a helyszínelés ideje alatt, a tram-train járatok menetideje így megnövekedett.

Fotó: Szegeden közlekedünk / Facebook

A helyszínelés azóta már befejeződött, így ismét teljes útvonalon közlekednek a vasútvillamosok a Mávinform szerint: a Szeged vasútállomásról Hódmezővásárhelyre 9:45-kor induló tram-train 5 perces késéssel ugyan, de teljes útvonalon jár. A menetrend csak kora délelőtt állhat helyre.

Ez már nem az első eset idén: hétfő délelőtt a Kossuth Lajos sugárút és a Vadász utca kereszteződésénél ütközött össze a vasútvillamos egy autóval, a szegedi városi szakaszon. Információk szerint a Rákóczi térre akart bekanyarodni az autó sofőrje. Bár a hétfői baleset a Kossuth Lajos sugárúton történt, a Boldogasszony sugárút a leginkább érintett szakasz az ilyen balesetekben.