Csütörtökön felakasztotta magát valaki a rókusi erdőben, a Tisza-parton pedig egy idős férfi akart öngyilkos lenni

A Szeged365 azt írta olvasói beszámoló alapján, hogy csütörtökön délelőtt 10 óra körül egy férfi a Tisza-parton akart öngyilkos lenni, ezért megvágta magát egy eszközzel. Az eset után a járókelők hívták a rendőrséget és a mentősöket, akik gyorsan a helyszínre érkeztek.

Az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs Osztálya azt válaszolta a lapnak megkeresésre, hogy „a helyszínre riasztott mentőegység egy idős férfit súlyos sérülésekkel szállított a területileg illetékes kórházba.” A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette ezt, mint mondták, kivonultak a helyszínre, majd átadták a férfit a mentősöknek.

Egy halállal végződő eset is történt azonban aznap, melyről szintén a Szeged365 szerzett tudomást. Forrásaik szerint egy elhunyt embert találtak a rókusi kiserdőben, az autószalon mögötti szakaszon. Mint írják az illető valószínűleg önkezével vetett véget az életének, ugyanis egy fán lógva találtak rá az arra járó lakosok csütörtök késő délután.

A lapnak végül péntek délelőtt válaszolt a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság, akik annyit közöltek megerősítve az értesüléseket, hogy „az ügyben bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A rendőrség az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálja a haláleset körülményeit”.

Van segítség! Ha hasonló gondolatai vannak, hívja a 116–123-as lelki elsősegély telefonszámot. Ígérje meg, hogy most rögtön nem tesz semmit és keresse fel ezt az oldalt! Ha másért aggódik, ezt az oldalt látogassa meg.