Egy 14 éves szegedi lány tűnt el szombaton, keresi a rendőrség

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 14 éves szegedi fiatal megtalálásában – olvasható a rendőrség közleményében.

Mint írják, a Szegedi Rendőrkapitányság 06010-157/686/2022 számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Benkő Szimonetta Cintia eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány október 1-jén délután szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Benkő Szimonetta Cintia 162 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna, hosszú, lefele világosodó, szeme szintén barna. Eltűnésekor világoskék farmerkabátot, sötét nadrágot, fekete pólót viselt és egy sötét hátizsák volt nála.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Fotó: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság