Ezentúl kutyát is bevihetünk a Decathlon áruházaiba, így a szegedibe is

Közhírré tétetik, hogy egy hosszabb, sikerrel zárult tesztidőszak után mi is megnyitjuk áruházaink kapuját négylábú barátaink előtt vezeti fel a hírt a Decathlon Facebook-bejegyzése. A szeptember 19-i bejegyzés szerint már a szegedi áruház is így jár el, a bejáratnál nézik, hogy van-e póráz, oltási könyv vagy chip, melyet le is olvasnak.

Mint írják, abban, hogy ezt meglépjék és a megfelelő üzletszabályzatot tudták kialakítani ennek érdekében, partnereiknek és tesztáruházaiknak nagy szerepe volt, ezért köszönik a sok segítséget. A legfontosabb információ, vagyis az ezzel kapcsolatos új szabályzat az áruház honlapján olvasható.

Ebben többek között arról írnak, hogy áruházaik területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb házi kedvencek is beléphetnek. Továbbra sem vihető be azonban madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.

Míg a kutyák pórázzal felvezetve, vagy hordozóban vihetők be, a macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb engedélyezett állatok csak speciális hordozótáskában vagy ketrecben. Azt is írják, hogy áruházaik bejáratánál kutyaitató áll rendelkezésre.