A jogi kar épületébe is szeretne egy vendéglátó egységet az egyetem, nyilvános pályázatot hirdettek

A jogi kar a hosszú felújítási munkák után megújult külsővel és belsővel veheti birtokba az épületet. Az egyetem viszont a működéséhez elengedhetetlennek tartja egy kompetens kari büfé meglétét is, így nyílt pályázatban keresik az üzemeltetőt.

„A kiíró elvárása egy olyan vendéglátóipari egység kialakítása és üzemeltetése, amely képes kiszolgálni elsősorban az oktatásra érkező hallgatók igényeit, valamint az épületbe látogató konferenciavendégek, illetve a különböző rendezvényeken részt vevők igényeit is” – írták közleményükben. A hirdetmény itt található meg, a pályázat pedig ezen a linken elérhető. A kupoláját frissen visszaszerző épület felújításáról és részleges átadásáról egyébként itt írtunk bővebben, de a munkálatok közben be is jártuk az építési területet még tavaly decemberben.

Ez nem az első ilyen jellegű egyetemi vendéglátóipari egység lenne, a Cafe Radnóti is nemrég nyílt meg a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar épületében, de a TIK-ben is üzemel kávézó. Arról is nemrég írtunk, hogy a város a Móra-múzeum fenntartásában lévő Kass Galériában szeretne egy kultúrkávézót nyitni, szintén nyílt pályázattal.