Egy belvárosi szórakozóhelyen garázdálkodott egy ittas férfi még márciusban, vádat emeltek ellene

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki ittasan garázdálkodott egy szegedi szórakozóhelyen idén tavasszal – közölte a a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint március 12-én hajnalban a vádlott a bevárosi szórakozóhely táncterén szóváltásba keveredett egy másik, ott szórakozó férfival. A vitát a diszkó udvarán is folytatták, majd kölcsönös lökdösődést követően a férfi ököllel megütötte a sértettet, aki ennek hatására elesett, és jobb lábát maga alá fordította.

Miközben a biztonsági szolgálat épp mentőt hívott a helyszínre, a vádlott visszatért a dohányzórészre, és nekifutásból ellökte a sértettet, majd több alkalommal, nagy erővel bele is rúgott. A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartásának a biztonsági őrök közbelépése vetett véget.

A Szegedi Járási Ügyészség az elkövetőt nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével valamint súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. A terhelt bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.