Alig józanodtunk ki a SZIN után, már jön is az SZTE Welcome camp fesztiválja a Partfürdőre

A Szegedi Tudományegyegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata idén is megrendezi az őszi fesztiválját Újszegeden a Partfürdőn – közölték lapunkkal.

Az SZTE Welcome camp, más néven az összegyetemi gólyatábor egy 3 napos zenés fesztivál, ami immáron 10 éves múlttal rendelkezik. A kezdeti évek után mára kinőtte magát fesztivállá. A nap közbeni programokat, vetélkedőket néhány éve elhagyták, cserébe igyekeznek a szegedi egyetemi polgárság, valamint Szeged és a környező települések fiataljai számára extra kedvezményes áron színvonalas fesztivált nyújtani.

Idén, a koronavírus miatti két év kihagyás után nyitják meg újra a Welcome camp-et olyan hazai előadókkal, mint például ValMar, T.Danny, Belga, Carson Coma. Azonban ez nem a teljes lista, a fellépők között van még a külföldi Dj páros, a GoodBoys is. Csak hogy meglegyen a kontraszt, az előadók közt lesz a Badgirls is. A meghívott vendégek teljes listája itt nézhető meg.

A kapunyitás szeptember 8-án, azaz csütörtökön lesz este 21 órakor, a fesztivál pedig 11-ének reggeléig tart. A Facebook-esemény ide kattintva elérhető, jegyvásárlás pedig az EHÖK oldaláról intézhető, mely gólyaként kedvezménnyel is igénybe vehető. Csupán annyit kell tenni, hogy el kell menni a kari gólyatáborba, ahol kapnak az elsősök egy kupont, ezzel pedig kedvezményesen vehetnek jegyet.

Bár a név szintén tábort sejtet, valójában egy zenei fesztiválról van szó, ahol a hazai és nemzetközi paletta népszerű zenekarai és lemezlovasai szórakoztatják a közönséget. A The Welcome Camp az egyetem összes hallgatója számára nyitott, így nem csak az elsősökkel, hanem más karok gólyáival és felsőbb éves hallgatókkal is megismerkedhetnek a résztvevő egyetemisták.