Szegeden van Palvin Barbara, a Bárkánál és a Malátánál fotózkodott

Az olvasók nyilván megkérdezik, hogy ő egyébként kicsoda? Szóval kezdjük azzal, hogy Palvin Barbara egy világhírű magyar divatmodell, a legnevesebb divatmárkák reklámarca is. Onnan is lehet ismerni viszont, hogy gyakran végigjárja az ország fesztiváljait.

Most épp Szegeden tűnt fel, méghozzá a hivatalos Instagram-oldalán posztolt egy sztori-fotót arról a cikk megjelenése előtt 6 órával, hogy a Bárkában van. Azt nem tudni, hogy végül a SZIN-re is elmegy-e de nagyon valószínű, hogy amiatt jött Szegedre. Magyarországon egyébként augusztus 30-áig tervez maradni, aztán utazik vissza a barátaihoz, így szinte Szegeden zárja a nyarat.

Frissítés (20:12): Cikkünk megjelenése után pár perccel újabb posztban adott életjelet magáról a magyar modell, ezúttal a Maláta kézműves sör- és grillkertből jelentkezett, megerősítve azt, hogy valóban a SZIN-re tart.

Fotó: Palvin Barbara / Instagram

Párja, az amerikai színész Dylan Sprouse is Szegeden tartózkodik. Ez abból vált egyértelművé, hogy a saját hivatalos Instagram-oldalán a Móra Ferenc Múzeumból láthatóak képek. Úgy tűnik, hogy belevetették magukat a cowboyok és indiánok tematikájú kiállításba is.

Mint a Blikk írja, Palvin Barbara a Sziget fesztiválon is részt vett, de nem volt elragadtatva tőle: Valahogy most nincs meg a korábbi varázsa számomra a Szigetnek, valószínű azért, mert a barátom nem jöhetett velem. Az volt a terv, hogy együtt jövünk a los angelesi barátainkkal, de végül máshogy alakult” – mondta a lapnak. Kíváncsian várjuk a SZIN-ről alkotott véleményét is.

A modell és párja nemrég készítettek egy videósorozatot arról, hogy vettek egy telket, ahol építkezni szeretnének. Palvin elmondta, hogy most tárgyalnak több lehetőségről is, hogy hova kerüljenek az epizódok, szóba került az Instagram, az IGTV és a Discovery Channel is.