Csőtörés van a Mars téren, egy csomó helyi busz máshonnan indul

Csőtörés van a Mars téren, annak is a Szent Gellért utcai sarkán, az üzletsornál – közölte lapunkkal a Szegedi Vízmű Zrt.

A vízműhöz ma délelőtt érkezett a bejelentés vízszivárgásról. Az önkormányzati cég szakemberei megkezdték a hiba feltárását. A hiba jellegétől függ a munkálatok várható időtartama, a feltárás, helyreállítás folyamatban van – írták.

A munka az ivóvíz-szolgáltatásban átmeneti fennakadást okozhat az érintett körzetben, viszont érinti az autóbusz-közlekedést is, mivel az autóbusz-állomás bejáratánál lezárták a Mrs teret, az üzletsornál nem lehet közlekedni, a buszok nem tudnak megállni.

A Volánbusz tájékoztatása szerint pénteken 11 órától egyes járatok terelt útvonalon közlekednek:

  • A 7F, 60-as, 60Y, 64-es, 70-es, 75-ös, 78-as, 78A jelzésű helyi járatok ideiglenesen az autóbusz-állomás 3-as és 4-es jelzésű kocsiállásairól közlekednek.
  • A Kiskundorozsma, fürdő irányába közlekedő 67-es, 67Y-os járatok ideiglenesen a Mars tér (aut. áll.) nevű megállóhelyről közlekednek, tehát az üzletsorra, illetve az autóbusz-állomásra nem térnek be. A Szőreg, malom irányába induló járatok változatlanul járnak.