Győrből jött a Móra-múzeum cowboy-indián kiállításának húszezredik látogatója

Továbbra is nagy sikernek örvend a szegedi Móra Ferenc Múzeum cowboy-indián kiállítása. A tárlat elérte a húszezres látogatószámot hétfőn délelőtt írja az intézmény Facebook-oldalán.

A húszezredik látogató köszöntését augusztus 22-én, hétfőn 11 órakor tartották a Móra Ferenc Múzeumban. Pintér András Zoltán Győrből érkezett hozzánk feleségével. Húszezredik látogatóként egy cowboy-indián témájú ajándékcsomagot vehetett át Bárkányi Ildikó igazgatóhelyettes asszonytól.

Pintér András Zoltán a Szeged.hu-nak elmondta, feleségével együtt rendszeres múzeumlátogatónak tartja magát. Ahogy fogalmazott: kirándulásaiknak szinte minden alkalommal része a kultúra. Most előzetesen ugyan nem tájékozódtak arról, milyen tárlat látható a Móra Ferenc Múzeumban, ennek ellenére betértek. Tavaly a Sisi-kiállítást nézték meg.

Mint a kultúrpalota közleménye megjegyzi, szűk egy hónapja érte el a tízezres látogatottságot a szegedi cowboy-indián kiállítás, hétfőn pedig már a húszezredik látogatót köszöntötték a Móra Ferenc Múzeumban. A tárlat tehát komoly sikernek örvend. A legnépszerűbbek a hétvégék és sokan vesznek részt a szombati ajándék tárlatvezetéseken is.

Fotó: Móra Ferenc Múzeum / Facebook