Egy teljesen új beléptetőpontot alakítanak ki a SZIN szervezői a várható tömeg miatt

A Szegedi Ifjúsági Napok szervezői a várható nagy létszám miatt hosszú évek után különválasztják a fesztivál bejáratát és kijáratát: egy új beléptetőpontot alakítanak ki, hogy gyorsítsák a bejutást a SZIN-re – írja a közlemény.

Egy teljesen új helyszínen, megújult és modern beléptetőpontot alakítanak ki a SZIN szervezői az idei Tisza-parti fesztiválra. Erre azért van szükség, mert az elővételes jegyeladás alapján azt látjuk, hogy nagyobb érdeklődés várható idén a fesztiválra és szeretnénk megkönnyíteni a látogatók bejutását” – magyarázza a közlemény szerint Kolonics Erika, a SZIN főszervezője.

Azt is elárulta: már csak 500 bérletet tudnak elővételben kiadni és a fesztiválra szóló kempingjegyek pedig már mind elfogytak. A fesztiválozóknak segítség, hogy a megvásárolt jegyeket már előzetesen beválthatják karszalagra, ezzel is elkerülve a hosszas sorban állást – írják. A belépőket a fesztivál előtt, augusztus 18 és 21 között a Szegedi IH rendezvényközpontban 8 és 20 óra között lehet karszalagra becserélni.

A fesztivál sztárfellépői többek között Jason Derulo, Rag’n Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben, A7S vagy a belga Joyhauser, mindamellett itt búcsúztatja a nyarat a hazai zenei élet színe-java.