Kitálalt Szegedi Erika főboszorkány: természeti katasztrófát mutatnak a lapok jövőre

Szegedi Erikát, Európa és Magyarország főboszorkányát, a bulvárlapok kedvenc jósát kérdezte a Ripost arról, hogy mit tartogat még az idei év, illetve mi várható jövőre. Azt írják, utóbbi szempontjából nem sok pozitívumot „mutatnak a lapok”.

„Fel kell készülni a nehéz időkre. Az év végén gazdasági emelkedést mutatnak a lapok, így a pénzügyekben a mostani döntések fogják meghatározni a következő évet is. A sors most mindenkit fel fog karolni, aki kezdeményez, legyen szó szerelemről vagy üzleti lehetőségről” – jósolt még az idei évről Európa főboszorkánya.

2024 a megpróbáltatások éve lesz

a „főboszi” szerint, aki amúgy ugyanezt jósolta 2021-re is annak idején. A Ripostnak elárulta, jövőre nagy természeti katasztrófát is lát, bár nem részletezte, pontosan mit. 2018-ban komoly belvizeket és árvizeket mutattak lapjai. Ezért aztán azt javasolta, hogy még idén kell mindent megtenni a stabilitásért, „teljes erőbedobással lehet csak a célba érni”, és le kell zárni a múltat, mert az hátráltatná a következő év sikereit.

Ajándékok terén is tett javaslatokat a bulvárlapnak Szegedi Erika, aki úgy véli, a könyveket és a személyes emlékeket kell előnyben részesíteni. „Fontos, hogy ebben az időszakban ki kell mutatni az érzelmeket. Jobban kell figyelnünk egymásra, többet kell lenni a családdal, mert önmagában a pénz nem boldogít senkit. A szerelemnek meg különösen kedvez az év vége” – folytatta a bölcsességekkel, majd horoszkóp szerint is jósolt.