Félúton ki kellett szedni az egyik kocsit a szegedi InterCityből, ezért késett több mint egy órát

Szerdán a Mávinform közölte oldalán azt, hogy a Budapest Nyugati pályaudvarról 7 óra 48 perckor Szegedre indult Napfény InterCity Ceglédtől járműhiba miatt előreláthatólag 30–40 perc késéssel közlekedik tovább. A MÁV Elvira jegyvásárló felületén egyébként már közel hatvan perc késés van feltüntetve, így levélben kerestük a vasúttársaságot, hogy mire számíthatnak az utasok, mennyivel később fognak megérkezni Szegedre. Amint válaszol kérdéseinkre a MÁV, frissítjük cikkünket.

Frissítés: A MÁV kérdésünkre azt a választ adta, hogy Cegléden egy kocsit ki kellett sorozni, amely miatt a fent említett Napfény InterCity 53 perc késéssel közlekedett, míg végül Szegedre 63 perc késéssel érkezett meg. A vasúttársaság elnézést kér utasaitól a kényelmetlenségért.

Az elmúlt napokban nincs szerencséje a MÁV-nak, ugyanis szombaton egy erdei túrába csöppentek azok, akik Szegedről Budapestre tartottak volna. Hétfőn ugyanott, ahol a felsővezeték szakadt le, egy munkagép meghibásodása hátráltatta a vonatokat, de egy hete a klíma romlott el, ami miatt késve indult az Aranyhíd expressz Szegedről a Balatonra.