Halálos baleset történt az M5-ösön, torlódás van a belső sávon

Halálos baleset történt az M5-os autópálya 30-as kilométerszelvényében a főváros felé vezető oldalon szombat délután, erről Hadházi Kornél, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense tájékoztatta az MTI-t.

A rendőr őrnagy azt mondta, egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba hajtott, egyik utasa életét vesztette. A járműben négyen utaztak, mindenki megsérült: az autó 42 éves férfi utasának életéért a kiérkező mentősök hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gépkocsi sofőrje, valamint 42 éves női utasa súlyos, míg 33 éves női utasa könnyű sérülést szenvedett.  

A mentés idejére a külső forgalmi sávot lezárták, a belső sávon halad a forgalom, torlódás van. Hozzátette, a rendőrség azt kéri, hogy akinek módjában áll, kerülje el az érintett útszakaszt.

A Balesetinfo Facebook-oldalon azt írják, az M5-ösön Budapest felé az ócsai lehajtó előtt egy magyar rendszámú Peugeot felhajtott a szalagkorlátra, majd az árokba csapódott és többször átpördült a tetején, ezen felül átszakította a vadhálót is. Több mentő és egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.