Pottyondy Edina szerint kitiltották őt a gyulai művházból, a szervező nem kommentálta az esetet

A Telex értesült arról, hogy lemondták Pottyondy Edina május harmadikára meghirdetett fellépését a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központban, pedig már több mint 60 jegyet eladtak rá. A lap azt írja, az előadásra jegyet sem lehet már venni.

Pottyondy azt mondja, technikai okokra hivatkozva mondták le a programját, a szervező Dumaszínháznak pedig se májusra, se júniusra nem akartak új időpontot adni. Amikor azt mondták, hogy bármelyik időpont megfelel, állításuk szerint a művház rendezvényszervezője azt mondta a telefonban:

ezt az előadást soha nem szeretnék fogadni.

Pottyondy szerint ezzel tulajdonképpen kitiltották az előadását a helyszínről. A Telexnek a rendezvényszervező megerősítette, hogy a program „elmarad”, de azt nem mondta el, hogy miért. Arra sem válaszolt, amikor a politikai okokat firtatta a lap. Pottyondy Edina pénteken este egyébként épp vármegyénkben, Szentesen lép fel.

Mint ismert, Nacsa Olivér humorista nemrégiben azt mondta Pottyondyra utalva, hogy a humor nem női műfaj. Ő akkor erre úgy reagált, hogy szerinte Nacsa gyáva, mert a róla szóló kérdésre általánosságban állított valamit a nőkről.