Eltűnt egy 29 éves férfi, utoljára Budapestről tartott Szegedre vonattal

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010-157/15/2023. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Tombácz Ákos Ferenc eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 29 éves férfi január 9-én a kora reggeli órákban, budapesti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

A férfi ismerősei is megosztották eltűnésének tényét. Mint a Szegeden láttam nevű helyi Facebook-csoportban írják, hétfőn délelőtt felszállt a Budapest–Szeged vonatra és nincs információjuk arról, hogy megérkezett-e Szegedre, illetve hol szállhatott le. A Telex szúrta ki azt, hogy az ügyvédként dolgozó férfi a LinkedIn-profilja alapján Bohács Zsolt volt fideszes képviselő ügyvédi irodájában dolgozik.

Fotó: Szegeden láttam / Facebook

A rendőrség leírása szerint Tombácz Ákos Ferenc kb. 195 centiméter magas, normál testalkatú. Barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor sötétkét dzsekit, sötétkék vászon nadrágot, barna bőr cipőt és kék-zöld hátizsákot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.