Stabilan 10 fok körül lehetünk Szegeden a héten

Az Időkép előrejelzése szerint keddről szerdára virradó éjjel átmenetileg többfelé előfordulhat eső, majd szerdán sokfelé indul párás, ködös idővel a nap, helyenként ködszitálás is kialakulhat. A legtöbb helyen várhatóan feloszlik a pára és a köd, így kisüt a nap. Estig számottevő csapadék sehol sem valószínű, azután északnyugat, észak felől egyre többfelé lehet. Hajnalban 4, kora délután 11 fok között alakulhat a hőmérséklet Szegeden.

Csütörtökön sokfelé indulhat esős, záporos idővel a nap, majd délután már csak egy-egy helyen alakulhat ki futó zápor, miközben északon és északkeleten több órára kisüthet a nap. Kezdetben a délnyugati, majd napközben és este már a nyugati-északnyugati szél lesz élénk, erős, de néhol egy-egy viharos széllökés sem kizárt. A legmagasabb hőmérséklet szintén 11 fok körül alakulhat Szegeden.

Pénteken naposabb és felhősebb tájak és időszakok válthatják egymást. Számottevő csapadék sehol sem valószínű. A nap első felében még többfelé élénk lehet az északnyugati szél. Napközben 11 fokra van kilátás városunkban, északon, északkeleten maradhat hidegebb az idő.

Hétvégén felhősebb, borongósabb, valamint naposabb tájakkal is találkozhatunk. Reggelente ismét többfelé lehet párás, ködös az idő. Szombaton jelentős légmozgás nem valószínű, majd vasárnap többfelé feltámadhat a délies szél. Délután, este több tájegységünkön elszórtan előfordulhat kisebb eső, egy-egy zápor. Szegeden 10 fok körül alakulhatnak a maximumok mindkét napon.