Civil Nemzeti Konzultációt indít Márki-Zay Péter mozgalma

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elindítja a Civil Nemzeti Konzultációt közölte Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere és a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke közösségi oldalán.

A koncultáció indulását azzal indokolták, hogy a kormány álkonzultációt írt ki a szankciókról. Mint azt Márki-Zay bejegyzésében írja, mindezt azért, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy végighazudták a kampányt, többszörösére emelték a gáz és a villany árát, csődbe és erkölcsi romlásba kormányozták az országot.

Viszont a polgármester hiányolja, hogy egyetlen kérdést sem szenteltek saját intézkedéseikről, a gazdaságról, a társadalomról, vagy az emberek mindennapi életét érintő valóban fontos kérdésekről, ezért ők most lehetőséget biztosítanak mindenkinek erre. Céljuk, hogy eljuttassák az emberek hangját a Karmelitáig és rádöbbentsük a kormányt, hogy nem lehet a végtelenségig csak a megtévesztésre, hazugságokra, a megosztásra építeni a politizálást.

A poszt végén kiderült, hogy a kérdőív elérhető online ezen az oldalon, de mint mondták, a céljuk az, hogy az utcán is lehessen találkozni, így pultozni is fognak. Itt a civilek, a választók fognak egymással konzultálni arról, hogy mi milyen új és emelkedő Magyarországot szeretnénk” – közölte Márki-Zay Péter oldalán.