Kortárs szerb filmbemutatók (X)

A Magyarország Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében az Otvoreni Univerzitet Subotica (Szabadegyetem Szabadka), valamint a Belvárosi Mozi (üzemeltető: Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft.) együttműködésében megvalósuló „Film art connects cross-border region (FILMYing) – A filmművészet összeköti a határon átnyúló régiót” HUSRB/1903/33/0102 projekt keretében folytatódnak a kortárs szerb filmbemutatók.

Szeptember utolsó hetében Mórahalmon, Deszken és Kecskeméten vetítik filmeket az alábbiak szerint:

  • Ahol megtanultam szállni (szeptember 27. 14.00 – Deszki Faluház és Könyvtár, szeptember 28. 16.00 – Otthon Mozi, Kecskemét)
  • Embernek lenni nem is rossz (szeptember 27. 17.00 – Kolo Szerb Kulturális Központ, Mórahalom, szeptember 28. 18.00 – Otthon Mozi, Kecskemét)
  • Dal tavasszal (szeptember 29. 17.00 – Kolo Szerb Kulturális Központ, Mórahalom, szeptember 30. 16.00 – Otthon Mozi, Kecskemét)

Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg a Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország-Szerbia által. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. vállalja a felelősséget és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy a programot Irányító Hatóságnak állásfoglalását tükröző tartalomnak.