Az óra öltöztet! De milyen ékszerrel viseljük együtt? (X)

A megjelenésünk fontos részét képezik a kiegészítők is, ezekkel válik teljessé az öltözékünk. Az egyik legfontosabb darab a karóra, amely rengeteget ad hozzá a stílusunkhoz. Emellett azonban előszeretettel hordunk más ékszereket is.

Vajon hogyan érhetjük el azt, hogy a karunkon viselt óra valóban összhangba kerüljön a többi kiegészítőnkkel?

Nem mindegy, hogyan választunk!

A Juta Óra-Ékszer karóra kínálatában szebbnél szebb modellek várnak arra, hogy beleszeressünk. Egy hozzánk illő darab mellett döntve tökéletessé tehetjük a kinézetünket. Persze abban az esetben, ha harmonikusan összeillik a többi, általunk viselt ékszerrel is.

Nézzük meg most közösen, hogy a kiszemelt órád mellé milyen ékszereket érdemes viselned a stílusos összhang megteremtésének érdekében.

A hölgyek választása

Amikor nőként egy kecses és elegáns karóra díszíti a csuklónkat, akkor kiemelten fontos, hogy a többi ékszer is ezt a vonalat kövesse. Ilyenkor döntsünk finom, nőiességet sugárzó, sikkes karkötők, gyűrűk és fülbevalók mellett. Ne essünk túlzásokba, ragaszkodjunk a mutatós, ám visszafogott, klasszikus darabokhoz. Amennyiben ebben az irányban gondolkodunk, akkor az órák közül tekintsük meg a Citizen, Seiko, Bering és Zeppelin márkák kínálatát, hiszen ezek között egészen biztosan rátalálunk a számunkra tökéletes karórára.

Előfordulhat, hogy inkább a trendeket szeretnénk szem előtt tartani. Ha a divat diktálta fazonokat részesítjük előnyben, a Tommy Hilfiger, a GUESS, a Calvin Klein és a BOSS jöhetnek elsősorban szóba. Egy trendi karórához szintén divatos ékszereket párosítsunk, amelyeknél dominálhat a merészség, és az sem jelent gondot, ha akad köztük néhány igazán extravagáns modell is. Ám tartsuk szem előtt, hogy ebben az esetben sem bölcs gondolat átesni a ló túlsó oldalára, ha nem akarunk zsibvásáros hatást.

Ne feledkezzünk meg a sportos vonal híveiről sem! Egy sportos karóra mellé ékszernek se válasszunk hivalkodó vagy elegáns darabokat. Gyöngyök, textil vagy bőr – ma már rengeteg lehetőség közül válogathatunk. Órák szempontjából a Garmin kínálatát mindenképpen vegyük szemügyre, ékszernek pedig keresgéljünk Tommy Hilfiger vagy Thomas Sabo márkával fémjelzett modelleket.

A férfiak számára is sok lehetőség kínálkozik

Alapvetően az urak is választhatják bármelyiket a három opció közül, és az alapelvek is azonosak lesznek. Elegáns karórához, amilyet a Seiko, a Citizen vagy a Zeppelin modelljei közül válogathatnak, társítsanak nemesfém karkötőt vagy gyűrűt. Az elegáns mellé feltétlenül kifinomult darabok illenek.

A sportos vagy okosóra mellé nagyon jól passzol a bőr, de a bátrabbak dönthetnek acélból készült lánc vagy karkötő mellett is. Karóra tekintetében a Calvin Klein, a BOSS és a Tommy Hilfiger lesz esélyes, ezeknek a márkáknak a választékát böngésszük!

Divatos vonalat választva jöhetnek a trendi ékszerek is, a különleges mintákkal, formákkal vagy színekkel. Túlzásba ne essünk, a legütősebb hatást úgy érhetjük el, ha van a viselt darabokban valami közös.