Miért érdemes Invisalign fogszabályzó technológiáját választani? (X)

A fogszabályozás világa rengeteget változott az elmúlt évtizedekben, 2023-ban pedig már olyan erős márkák jelentek a piacon, amelyek egyre inkább erősen élnek a köztudatban és kifejezetten az általuk biztosított szolgáltatásokat és megoldásokat keresik. Az Invisalign ennek az ismertségnek az éllovasává kezd válni Magyarországon is.

Ez nem véletlen, hiszen az Invisalign olyan technológiai újdonságokat és megoldásokat hozott a fogszabályozás világába, amelynek köszönhetően sokkal könnyebb, egyszerűbb és gyorsabb megoldást kapunk. Na de mit is tud az Invisalign fogszabályozás, amitől kitűnik a tömegből?

#1: Valóban szinte láthatatlan

Bár a fogszabályozás régóta nem az óriási drótokról szól a fogakon, sokak számára a láthatatlan még mindig meglehetősen hihetetlen. Az Invisalign ezt nagyon magas szintre fejlesztette és egy valóban, szinte teljesen láthatatlan fogszabályzót kapunk.

#2: A gyorsaság és a hatékonyság kiemelkedő

Az Invisalign technológiájának köszönhetően a fogszabályozás ma már nem évekig, inkább csak hónapokig tart. Egy átlagos Invisalign kezelés 8-10 hónap alatt lezajlik. Természetesen egyes komplex problémák kezelése itt is elhúzódhat akár évekig, azonban az egy hagyományos fogszabályzóval még hosszabb idő lenne vagy akár nem is lehetne hatékonyan kezelni. Ez pedig egy olyan tényező, ami szakmától függetlenül mindenkinek fontos: lehetünk kutyatrénerek vagy akár irodai munkatársak.

#3: A tisztítás és a hétköznapi élet is könnyebb vele

A legtöbb páciens számára az egyik legnehezebb dolog, hogy a fogszabályzó egy pillanatra sem eltávolítható. Hiába egy szülinap, fontos meeting vagy esemény a fogszabályzó fixen fogainkon marad. Arról pedig már ne is beszéljünk, amikor a saláta és a mák darabok ragadnak fogainkba és a tisztítás egy lehetetlen küldetés.

Szerencsére az Invisalign erre is hozott megoldást: a hatékonyság csökkentése nélkül, napi pár órát probléma nélkül eltávolíthatjuk fogszabályzónkat. Ezzel a szájhigiénia és a hétköznapi komfort érzetünk is jelentősen javul, hiszen a fogmosás olyan lesz, mintha nem is lenne fogszabályzónk, egy fontos megbeszélésbe pedig teljes magabiztosággal ugorhatunk bele.

Az Invisalign technológiája 2023-ban azt nyújtja, amire a legtöbb embernek szüksége van: gyorsaság, hatékonyság láthatatlanul, megfizethető áron.