Szalagot tartó gyerek, öltönyös politikusok: átadtak egy konyhát Pusztamérgesen

Átadtuk Pusztamérges új konyháját! – jelentette az örömhírt a szegedi 2-es választókörzet fideszes jelöltje. Képeket is posztolt Facebook-oldalára, amin épp egy szalagot vágnak át, amely egyik végét egy láthatóan kiskorú gyerek tartja. Épp nemrég számoltunk be arról, hogy ez nem idegen dolog az ellenzéki átadókon sem, legutóbb épp a Szegedet Bordánnyal összekötő kerékpárút utolsó szakaszának átadóján:

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

A fideszes és az ellenzéki jelölt is felavatta ugyanazt a kerékpárutat, utóbbi még gyerekeket is vitt

Háromnegyed óra különbséggel posztolta közösségi oldalára a fideszes Mihálffy Béla és az ellenzéki-közös Mihálik Edvin még vasárnap, hogy átadták a Szegedet Bordánnyal összekötő kerékpárút utolsó szakaszát. Mihálik a mellé telepített iskolásokkal tette színesebbé az átadóról készült képeket, de ami még érdekesebb, hogy ősszel egyszer már félig-meddig átadták a kerékpárutat.

Visszatérve Mihállfy eredeti posztjára, az átadóról a következőket írja: Régi álma valósult meg a pusztamérgesieknek! A kormány gazdaságélénkítő programjának köszönhetően nyertek el támogatást egy 350 adagos melegkonyha és étterem kialakítására és így megvalósulatott a Félkrajcáros étterem.

A beruházás azért valósult meg, mert a település eddig a bezárt pusztamérgesi középiskola konyháját bérelte a közétkeztetéshez, de mostantól a falu központjából tudják szállítani az ételeket. Bejegyzése végén gratulált a pusztamérgesieknek és Papp Sándor polgármesternek, aki már régóta küzdött a konyha megvalósulásáért, valamint megemlítette, hogy továbbra is számíthat rá a település megválasztása esetén.

Alább pedig a posztolt kép, aminek legérdekesebb része talán az, hogy bár az egyik oldalon van gyerek, aki tartja a szalagot, a másikon már az egyik résztvevő látja el e feladatot.

Fotó: Mihálffy Béla / Facebook