Fülöp László műsorvezetőt indítja a Fidesz Szegeden

„A Fidesz szegedi szervezetének döntése alapján dr. Fülöp László kommunikációs szakember lesz az önkormányzati választáson a jobboldal polgármesterjelöltje” – osztotta meg a hírt Mihálffy Béla KDNP-s országgyűlési képviselő közösségi oldalán. „Laci régóta foglalkozik a szegedi közélettel, figyelemmel kíséri a jobboldal munkáját országosan is és aktivistaként is elhivatottan támogatta a kormánypártok munkáját” – jegyezte meg róla Mihálffy.

Fülöp László Szegeden végezte tanulmányait, jogi diplomáját is itt szerezte. 1993 óta foglalkozik újságírással, kezdetben riporterként dolgozott a Magyar Televízió Szegedi Körzeti Stúdiójában. 2013-ig a Magyar Televízió szerkesztőjeként és műsorvezetőjeként dolgozott, de volt a CNN magyar nyelvű hírmagazinjának a műsorvezetője is. Jelenleg kommunikációs tanácsadóként és egy cég kommunikációs vezetőjeként dolgozik.

Azt már tavaly lehetett sejteni, hogy Fülöp Lászlót indítja a kormánypárt Szegeden, de a Telexnek akkor nem erősítette meg jelöltségét. A Szegeder is kérdezte őt erről pár nappal később, az első Szeged–Szabadka vonat indulásakor, mire a sajtóban megjelentekről Fülöp úgy fogalmazott: „amit leírtatok, az úgy rendben van”.

A vasútvonal átadóján és számos hasonló eseményen a helyi fideszesekkel való megjelenése is arra utalt, hogy Fülöp lehet a kormánypárt jelöltje. Az egykori tévés személyiséget úgy-ahogy ismerik Szegeden, és bár korábban nem volt aktív a politikában, közösségi oldalán megjelentek olyan képek, ahol fideszes politikusokkal és pártszimpatizánsokkal látható.

A Szegeder együttműködik a Telexszel, hogy az olvasók Budapesten és egész Magyarországon értesüljenek a legfontosabb és legérdekesebb szegedi és környékbeli témákról és történésekről. Ez a cikk ezen együttműködés keretén belül jelenik meg a Telexen is. Ha szeretnéd, hogy még több sztorit tudjunk feldolgozni és az ország elé tárni, támogasd a Szegedert! Az eddig a Telexen megjelent cikkeink ide kattintva érhetők el.