Késésekkel és kimaradásokkal indult a hétfő Szegeden, a tram-traint is érintik

A Hódmezővásárhelyi Népkert és Kopáncs között a biztosítóberendezés hibája lassította a közlekedést már korán reggel, emiatt a vasútvillamosok és a vonatok menetideje 10–20 perccel is nőtt a Szeged–Békéscsaba vonalon, írja a Mávinform. A késések csökkentése érdekében végül nem közlekedett a Hódmezővásárhelyről Szegedre 6:27-kor és a Szegedről Hódmezővásárhelyre 7:20-kor induló tram-train.

Az Orosházáról Szegedre 5:28-kor elindult személyvonat csak Hódmezővásárhelyi Népkertig ment, onnan a 6:07-kor elindult vasútvillamossal lehetett eljutni Szegedre. A Szegedről Békéscsabára 6:28-kor induló vonat csak Hódmezővásárhelyi Népkerttől közlekedett, Szeged és Rókus állomás között pótlóbusz szállította az utasokat. A 6:42-kor induló tram-trainnel lehetett eljutni Hódmezővásárhelyre.

A Békéscsabáról Szegedre 5:47-kor elindult személyvonat szintén csak Hódmezővásárhelyig közlekedett, a Szegedről Békéscsabára 7:28-kor induló vonat meg csak Hódmezővásárhelyi Népkerttől. Odáig pótlóbusz szállítja az utasokat. Nem közlekedik a Hódmezővásárhelyről 7:07-kor Szegedre és a Szegedről 8:20-kor Hódmezővásárhelyre induló tram-train.