Hatalmas tűzijátékra riadt a város este tízkor

A szegedi Facebook-oldalakon is záporoznak a posztok arról a tűzijátékról, mely hétfő este tízkor durrant be és sokakat megijesztett. A hozzászólások közül az sejlett fel, hogy még az augusztus 20-ai parádét is felülmúló durranásokkal és fényjátékkal kísért esemény egy helyi üzletember 60. születésnapja alkalmából volt hallható és látható.

Egyesek szerint a Novotelben ünnepeltek, bár az újszegedi Partfürdő felől lőtték húsz percig a tűzijátékot, mely este háromnegyed tíz fele kezdődhetett olvasónk jelzése alapján. Más kommentelő szerint céges buli volt a Partfürdőn, és a Garden stég tulajdonosa szervezte mindezt, ám ezt az illető cáfolta lapunknak és elmondta, hogy ő csak meghívott vendégként vett részt az eseményen. Sok hozzászóló szerint váratlanul jött, aki nem látta a fényeket, meg is ijedt a hangjától, akárcsak a háziállatok. Még az ablakok is beleremegtek a tűzjátékba, mely így festett a Laposról:

Videó is készült az eseményről, ami ide kattintva megnézhető. Egyesek nem hivatalos petícióval követelik, hogy legközelebb jelentsék be a hasonló tűzijátékokat, ám a méretéből és elhelyezkedéséből ítélve hivatalosan engedélyezve lehetett az esemény, melyet egyesek 10 kilométerre Szegedtől is hallottak.