Ököllel csaptak arcon egy férfit Szeged belvárosában, keresik az elkövetőt a rendőrök

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy bántalmazott egy másik férfit a belvárosban. Garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A közleményben azt írják, az elkövető még május 14-én, vasárnap hajnalban Szeged belvárosában ököllel arcon ütött egy férfit. A térfigyelő kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről. Az erőszakos garázda fekete kabátot, farmernadrágot, terepmintás hátizsákot és fekete sportcipőt viselt a bűncselekmény elkövetése során.

A rendőrök azt kérik, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Párizsi körút 16–22. címen lévő Szegedi Rendőrkapitányságon.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Fotó: Police.hu