Mihálik Edvin: Meg kell védenünk a szegedieket a Fidesz Szeged-ellenes politikájától

A napirend előtti felszólalásokat Fodor Antal, a DK önkormányzati képviselője folytatta, aki a folyamatban lévő beruházások tervezett befejezésével és a már megvalósított projektek ismertetésével egészítette ki a közgyűlést.

Fodort Mihálik Edvin, momentumos politikus követte, aki szerint a „fideszes képviselőknek nem érdeke a város fejlődése”, ugyanis a politikus véleménye szerint a kormánypárt a legnehezebb helyzetben lévőket szipolyozza ki a leginkább. Ezután leszögezte, hogy a városvezetés „egy szolidárisabb, élhetőbb Szegedet épít”. A képviselő továbbá a Fidesz-frakcióban ülők szemére vetette, hogy „csak ismételgetik a kormány propagandaüzeneteit és nem a városért dolgoznak”.

Avramov András, az Összefogás Szegedért Egyesület frakció képviselője vette át a szót és kijelentette, hogy Szeged az egyik legbiztonságosabb város az országban, ami elsősorban az önkormányzat munkáját dicséri. Ezen kívül felsorolt néhányat a városvezetés környezetvédelmi és kulturális intézkedései közül, majd arra kérte a képviselő-testület tagjait, hogy támogassák azokat a döntéseket, amelyek a város hírnevét és kulturális fejlődését szolgálják.

Fotó: Bálint András / Szegeder

>>> Ez a cikk egy élő közvetítés része. Tovább a közvetítésre! <<<