Hónapokon keresztül megalázta, verte és még a lakásba is bezárta élettársát egy férfi Szegeden, vádat emeltek ellene

A Szegedi Járási Ügyészség közleménye szerint a férfi 2022 februárjától élt élettársi kapcsolatban a nővel egy szegedi lakásban. A férfi már a kapcsolat kezdetétől féltékeny volt a nőre, megszabta neki, hogy hova mehet, megpróbálta megtiltani neki, hogy dolgozzon, mert ott is férfiakkal találkozhat. Ezen túlmenően rendszeresen ütötte-verte a nőt, testszerte rugdosta, válogatott kifejezésekkel becsmérelte, de előfordult az is, hogy a sértett fejét törölközőbe csavarta és úgy ütötte.

A nőnek többször keletkeztek kisebb sérülései, de mindig megbocsátott a férfinek rövid időn belül. Előfordult az is, hogy a férfi bement a nő munkahelyére, ott ordibált, erőszakoskodott. A legutolsó alkalommal, tavaly júliusban a férfi újra bántalmazta őt, majd a közös lakásukba akarata ellenére bezárta, és miután a kiengedéséért könyörgött, többször fejen ütötte.

Az ügyészség a férfit kapcsolati erőszak, zaklatás és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja, bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.