Szeged mindig is kiemelkedő figyelmet kap, még ha 16 másik városban is kell szervezni (X)

Az Iventer idén több rendhagyó esemény létrehozásán is dolgozik, ebből már párat meg is jelentettek. A szegedi cég célkitűzése töretlenül a kulturális élet színesítése és a fiatalok felzárkóztatása a nem „party”-jellegű rendezvényeken. Emellett pregnáns eleme az idei évnek a paletta színesítése, így születhet meg az első Móra Ferenc Bál is a Múzeummal szoros együttműködésben. 

Néhány hete jelent meg a Móra Ferenc Bál a Facebookon, amely esemény egy klasszikus, báljellegű rendezvény lesz áprilisban a BigBand zenekarral és állófogadással. Természetesen idén is lesz Szegeden CYLA-turné az iventeresek szervezésében, Sikersztori-előadás, illetve tervben van több klasszikus zenei koncert, különleges vacsoraest, és városi színtű gasztronómiai esemény is.

„Most már jó pár éve vagyunk aktívak a kulturális közegben, szervezünk előadásoktól kezdve koncerten át elég sok mindent az ország számos városában. Célunk, hogy olyan palettát hozzunk létre, mely minden generációt kiszolgál, és amely a szórakozás mellett edukációs funkciókkal is bír. Egy dolog biztos: Szeged mindig is kiemelkedő figyelmet kap, még ha 16 másik városban is kell szervezni. Nekünk ez a bölcsőnk, a bázisunk és természetesen az otthonunk” – mondta el Sehapovic Iván, a cég kreatívigazgatója.

A rendezvényiroda mindhárom oszlopos tagja, Iván, Bozó Tamás és Magda Dániel is várnak minden kedves szegedit sok szeretettel idén is, minden rendezvényen.

További információk az első Móra Ferenc Bálról ide kattintva.

Fotó: Iventer