Tóth Gabi kórházba került pénteki fellépése előtt, de Szegedre jön holnap

„Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki” – írta Navracsics Tibor területfejlesztésért és uniós forrásokért felelős miniszter a Facebook-oldalán. Az énekesnő épp a tapolcai Polgári Szalon nevű eseményen vett volna részt, de ez így elmaradt.

Mindez azért érdekes, mert épp most megy a Kattárs, vagyis a katolikus társadalmi napok Szegeden, mely tíz helyszínen negyven ingyenesen látogatható programmal várják az érdeklődőket. A művészeti események között szerepel az, hogy dicsőítő koncertet rendeznek a Dugonics téren, majd a program szerint fellépne Tóth Gabi és Ákos is.

A Navracsics-féle poszt alatt kommentben az énekesnő férje, Krausz Gábor azt írta: „Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.” Tóth Gabi végül Instagram-sztoriban jelentkezett be, hogy tisztázza a helyzetet, lesz-e holnap Szegeden koncertje.

„Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy már sokkal jobban vagyok. Megterhelő volt számomra az elmúlt időszak, ezért a következő hónapokban vissza kell vennem a tempóból. Természetesen, a holnapi, szegedi koncert nem marad el, a közönség szeretete, a zene feltölti a lelkem, és számomra ez a legfontosabb. Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat, az aggódást” – írta követőinek.