Határvadász-verbuváló menet lesz Szegeden augusztus 20-án, a Készenléti Rendőrség zenekara fog vonulni

A héten Csongrád-Csanád megyében folytatódik a Készenléti Rendőrség Zenekarának verbuváló menete. A roadshow-n a megyei toborzók is részt vesznek, akik várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket írjaCsongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságság Facebook oldalán.

A verbuváló menet augusztus 18-án, csütörtökön

  • 10 óra 30 perckor kezdődik Hódmezővásárhelyen, a Kossuth téren. A zenekar tagjai 2030 percen keresztül, 200300 méteres menetvonalon adják elő műsorukat.
  • Az előadássorozat csütörtökön 13 órakor Nagylakon a Nyárfasoron folytatódik, majd 16 órakor az utolsó állomáson, Kiszomboron a Szent  István téren ér véget.

Az államalapítás napján, augusztus 20-án a zenekar

  • Mórahalmon (10 óra 30 perctől Szentháromság téren),
  • Szegeden (13 órától Széchényi téren) és
  • Csongrádon (17 órától Szentháromság téren) tart verbuváló roadshow-t.

Az eseményeken a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzói tagjai várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket. A rendőrök a jelenlévőknek részletes tájékoztatást adnak a pályaalkalmassági követelményekről és az új jogviszonyról.

A képzésekkel kapcsolatban a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, illetve a megye valamennyi rendőrkapitányságának, vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz fordulhatunk. A jelentkezési egységcsomag és bővebb tájékoztatás az alábbi linken is elérhető.