A szegedi Jobbik elítélte a Victor Hugo utcai Fidesz-iroda elleni Molotov-koktélos támadást

Megírtuk reggel, hogy egy férfi, akit a rendőrség azóta már elkapott, betörte a Victor Hugo utcai Fidesz-iroda egyik ablakát, majd Molotov-koktélt is dobott az épületbe. Erre reagált az ellenzék részéről a szegedi Jobbik is.

Komjáti Zoltán aki egyébként az Összefogás Szegedért Egyesület, vagyis az összellenzék színeiben indult az idei kiskundorozsmai időközi választáson a Fidesz jelöltje, Ruzsa Roland ellen egy közleményt juttatott el a szerkesztőségünkhöz a szegedi Jobbik nevében, amit alább változtatás nélkül közlünk:

„Elítéljük a szegedi fidesz párt irodájának megrongálását!

A Jobbik Szegedi Szervezete döbbenten értesült arról, hogy ma hajnalban a szegedi Fidesz Victor Hugo utcai irodáját betörték és Molotov-koktélt dobtak be a székházukba. Úgy gondoljuk, hogy bármilyen politikai ellentét is legyen köztünk, ez a megnyilvánulás és bűncselekmény elkövetése nem helyén való egyetlen demokráciában sem.

Meglátásunk szerint, a véleménynyilvánítás szabadságának határain belül a pártok irodája mindig jelképes helyeknek számítanak, de soha nem lehetnek az erőszakos bűncselekmények tárgyai. Egyúttal köszönjük a rendőrség hatékony munkáját és az elkövető gyors elfogását.

Jobbik Szegedi Szervezete
KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Molotov-koktélt dobott el és jókora lyukat ütött egy férfi a szegedi Fidesz-iroda ablakán

Egyik olvasónktól kaptuk az információt, hogy a Victor Hugo utcai Fidesz-irodát ismét megtámadták ismeretlenek.