Történelmi képek a színfalak mögül: a városházán nevetve beszélték át Szeged fejlesztéseit a képviselők Botka Lászlóval

Történelminek nevezhető képek jelentek meg a szegedi városházáról. Botka László ugyan gyakran fogad vendégeket, de elég régen történt már olyan, hogy a képek alapján kedélyesen elbeszélgessen a polgármesterrel Mihálffy Béla, a szegedi II. választókerület fideszes országgyűlési képviselője, Bányai Gábor a Dél-Alföld régiójának fejlesztéséért felelős kormánybiztosa, aki szintén a Fidesz színeiben politizál, Nagy Sándor momentumos városfejlesztési alpolgármester és Szabó Sándor, a szegedi I. választókerület MSZP-s országgyűlési képviselője.

Szabó Sándor posztjában a következőket írja a találkozóról: Sok mindenben másként gondolkodunk, sok mindent másképpen csinálnák és kemény csatáink is vannak a kormányzó párttal rengeteg ügyben, ami az országban történik, de a szegedi és térségbeli fejlesztési kérdésekben együtt kell működnünk az itt élők érdekében! Ma egyeztetést folytattunk Botka László polgármester irodájában a város és térsége fejlesztési lehetőségeiről, terveiről Bányai Gábor az Alföld fejlesztéséért felelős kormánybiztossal, valamint Mihálffy Béla országgyűlési képviselővel és Nagy Sándor alpolgármesterrel.

Mihálffy Béla is beszámolt a közösségi oldalán a találkozóról, de egy sokkal komolyabb, kis felbontású képpel, melyhez csak annyit írt, hogy Szeged fejlesztési lehetőségeiről tárgyaltak a jelenlévőkkel. Alább a Szabó Sándor oldalán megosztott kép látható:

Fotó: Szabó Sándor / Facebook