Magyarósi Csaba ismét Szegeden járt: ezúttal a SzeBIT miatt jött, de a városról is kiváló vágóképek születtek

Lehet szeretni, vagy utálni is a talán egyik legismertebb magyar YouTube-ost, azt mindenképpen el kell ismerni, hogy a televíziós múltja miatt azárt a vágóképek és felvételek készítéséhez ért. Most sem volt ez másképp, különösen akkor érdekes, ha Szegedről van szó ilyen tekintetben.

Magyarósi Csaba legutóbb tavaly december környékén járt Szegeden, többek között a tram-train, egy világszinten is sikeres szegedi cég, valamint a kézi Európa-bajnokság miatt is, amelynek az egyik fő arca volt. Mostani videójában azzal kezdte, hogy az ingyenes, és kiállított tárgyakban is gazdag informatikai kiállítás, a SzeBIT miatt jött, amely a TIK-ben került megrendezésre. Az őskövület kiállítási darabok keltették fel a figyelmét, valamint előadást is tartott itt.

Kipróbálta a korábban felfedezett Sugar & Candy nevű helyet is a nemrég felújított Oskola utca sarkán a Somogyi-könyvtár mellett, mint mondta, a szendvics még ugyanolyan jó, mint korábban. Felsorolta, hogy mostanában sokat járt Budapesten kívül, például Nagykőrös, Kecskemét, Kunmadaras, Debrecen, aztán most Szeged, amelyet ugyebár hagyományosan is imád. Azért is, mert ide járt egyetemre.

A videó többi részét nem lőnénk le, akit a téma egyébként nem érdekel, már csupán a városról készített vágóképek miatt is megéri megnéznie azt: