Dragan Vukmir szerint nem becsülték meg, már januárban is lemondott egyszer

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatától április 7-én távozott Dragan Vukmir, a csapat vezetőedzője. Másnap derült ki, hogy az NB II-es bajnokság akkori harmadik helyén lévő (ma már negyedikek) szegedi csapattól a riválishoz, a második helyen lévő (ők is lecsúsztak a harmadik helyre) DVTK-hoz távozott.

Április 12-én kedden délután a szegedi klub hivatalos közleményt adott ki, eszerint a vezetőedző szerződésszegést követhetett el, mivel szerintük április 8-tól felmondási idejét tölti, így jelenleg is a Szeged 2011 Kft. alkalmazottja. Aztán azt is közölte a csapat, hogy az egykori vezetőedzőjük jogszerűtlenül járt el a munkaviszonyának felmondása során, ezért munkaügyi pert indítanak.

Végül a hétfői, Haladás elleni mérkőzés előtt nyilatkozott Dragan Vukmir az M4-nek. Ez a csapat, ahol voltam, másfél éve nem becsült meg engem. A klubvezetés pontosan tudja, mi történt januárban a III. Kerület elleni meccs előtt. Akkor is volt egy lemondás tőlem. Az okát a vezetés tudja, én többet nem szeretnék nyilatkozni, majd amikor itt lesz az ideje, mindent elmondok – nyilatkozta az M4-nek.

A sporttévé megkereste a szegedieket, akik egyelőre nem kívántak reagálni.