Szabó Bálint épp óriásmolinót szerelt fel, amikor kifosztották a Csillag téri trafikot a háttérben

Szabó Bálint közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy 72 órával a választás kezdete előtt az éjszaka kihelyezték a 2019-es önkormányzati kampányban már megismert és használt molinóikat az 1. számú országgyűlési választókörzetben.

Ez többek között a Csillag teret is magában foglalja, ahol Szabó kocsijával a körforgalom gyűrűjének letérkövezett részére állt be az este, majd egy hatalmas létrával felmászott a magasba, hogy a molinót a lámpaoszlophoz kötözze. Ekkor azonban nem várt vendégek jelentek meg: a rendőrség szállt ki a téren lévő trafikhoz, amiről megírtuk, hogy valamivel este 10 előtt rabolták ki.

Olvasónk képet is küldött a helyszínről:

Fotó: olvasónk

Ez viszont kísértetiesen hasonlít arra a jelenetre, ami Szabó Bálint mögött látható, amint a kifeszített molinója – amely még névrokonáénál, Szabó Sándorénál is nagyobb – mellett feszít a magasban:

Fotó: Szabó Bálint / Facebook

Szabó Bálint több képet is posztolt a helyszínről, az alábbi képen épp az látható, amint szelfizik a rendőrségi gépjárművekkel:

Fotó: Szabó Bálint / Facebook

Szabó posztjában arra biztat és buzdít mindenkit Szegeden és térségében, hogy április 3-án éljenek a lehetőséggel, és menjenek el szavazni. Az már csak bónusz – jegyezte meg –, hogy szavazataikkal Szabó Bálintot is tudják támogatni.