17 perc alatt fogyott el az összes megvásárolható jegy az új Pick Arénába

Mindezt a Pick Szeged kézicsapat közösségi oldalán jelent meg. Mint írják: „Köszönjük a hatalmas érdeklődést és a bizalmat a Pick Aréna december 9-i megnyitója kapcsán. A nyilvános jegyértékesítésünkre 12 órakor fennmaradt

közel 2 500 jegyünk 17 perc alatt fogyott el, ezzel a jelenleg megvásárolható jegyeink elfogytak.

Egyes szektoraink, valamint helyeink szerződéses kötelezettségeink miatt diszponálásra kellett, hogy kerüljenek, melyek közül a későbbiekben még felszabadításra kerülhetnek. Szurkolóink megértését és türelmét kérjük. Amint az esetlegesen felszabadítható helyekről további információnk lesz, természetesen azonnal tájékoztatunk benneteket.”

Az elővételi jegyértékesítés november 29-én indult a bérletesek számára, december 1-től pedig mindenki számára, itt voltak kapacitásproblémák. A mérkőzésre szóló belépőjegy ára nemcsak a 20:45-kor kezdődő BL-mérkőzésre, de a 18:30-kor kezdődő megnyitóünnepségre is érvényes. A Pick Aréna 3 szintű lelátóján sokkal több lehetőségből választhatunk majd ülőhelyet, íme az alaprajz és a jegyárak:

November végén látogattunk ki a helyszínre:

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Másfél hét és átadják Szeged új, nyolcezer fős kézilabdaarénáját

December 9-én adják át a közönségnek a szegedi Pick-arénát, ez alkalomból – ha egyelőre csak kívülről is – de megnéztük, hogyan néz ki most. Meg kell hagyni, esztétikusra és monumentálisra sikeredett a város legújabb sportlétesítménye.