December 9-én lesz a Pick Aréna megnyitóünnepsége, íme a jegyárak és szektorok

Azt már korábban megírtuk, hogy a Pick Szeged kézicsapat utolsó nemzetközi mérkőzése az újszegedi csarnokban november 18-án csütörtökön volt. 18 óra 45 perckor az EHF Bajnokok Ligájában a HC Vardar 1961 csapatát fogadták, majd le is győzték őket.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Ma lesz a Pick Szeged utolsó nemzetközi kupameccse az újszegedi sportcsarnokban

„Csütörtök 18 óra 45 perckor az EHF Bajnokok Ligájában a HC Vardar 1961 csapatát fogadjuk. Utolsó nemzetközi kupameccsünket vívjuk a legendás újszegedi sportcsarnokban.”

Az mostanra derült ki, hogy az idén 60. születésnapját ünneplő klub beköltözhet december 9-én a vadonatúj, nemzetközi színvonalú Felső Tisza-parti otthonába, a 8300 férőhelyes Pick Arénába. „A szegedi kézilabdához méltó komplexumnál szebb születésnapi ajándékról talán nem is álmodhattunk volna… Szeretnénk, ha kézilabdacsaládunk együtt ünnepelhetne ezen a napon! A Bajnokok Ligájában a német THW Kiel együttesét fogadjuk az új létesítményünkben” – írják oldalukon.

Az elővételi jegyértékesítés november 29-én indul a bérletesek számára, december 1-től pedig mindenki számára megnyílik a vásárlási lehetőség. A mérkőzésre szóló belépőjegy ára nemcsak a 20:45-kor kezdődő BL-mérkőzésre, de a 18:30-kor kezdődő megnyitóünnepségre is érvényes. A Pick Aréna 3 szintű lelátóján sokkal több lehetőségből választhatunk majd ülőhelyet, íme az alaprajz és a jegyárak:

 

Forrás: Pick Szeged Handball

Az alábbi járványügyi szabályok lesznek érvényesek:

  • A hatályos jogszabályoknak megfelelően a csarnokba érvényes jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni, amelyet a belépés előtt a biztonsági szolgálat ellenőriz.
  • Az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött Uniós védettségi igazolást fogják elfogadni!
  • 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a csarnok területére!
  • A csarnokba belépés előtt lázmérést végeznek.
  • A maszkviselés a csarnok teljes területén kötelező!

A jegyvásárlás pontos menetéről és az ezzel kapcsolatos bővebb információkról az itt elérhető oldalon lehet tájékozódni.