Chovanecz Kata ezúttal a Rózsa utca felújításán talált félkész járdát

Chovanecz Kata fideszes képviselő ismét egy késznek mondott beruházásról posztolta azt lakossági bejelentés alapján, hogy valójában nincs kész a beharangozottakkal ellentétben. Szintén a járda volt járhatatlan, valamint a kerékpáros piktogramokat is még festették.

„Lakossági bejelentés után kinéztem ma a Rózsa utcába, mert a szeged.hu cikkéből a szegediek úgy értesülhettek: az utca járható, a becsatlakozó utcákban és a járdákon is befejezték a rekonstrukciót, azonban ezt többen megcáfolták. Saját szememmel győződtem meg arról, hogy a járda burkolata több helyen, nagy területeken hiányos, vagyis – véleményem szerint – a rekonstrukció nincs befejezve” – írta közösségi oldalára.

Chovanecz Kata kedden is tartott egy sajtótájékoztató, akkor az átadott Oskola utcánál. Azt nehezményezte, hogy szerinte a Fidesz-KDNP ugyan mindig támogtta a fejlesztéseket Szegeden, de az utcát félkészen adták át, így a gyalogosok veszélyben vannak, nincs hol közlekedniük.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Chovanecz Kata szerint balesetveszélyes jelenleg gyalogosan az Oskola utca

Chovanecz Kata fideszes képviselő sajtótájékoztatót tartott ma az átadott Oskola utcánál. A helyi ellenzék nevében azt nehezményezte, hogy ők ugyan nem a fejlesztés ellen ágálnak, de az utcát félkészen adták át, így a gyalogosok veszélyben vannak, nincs hol közlekedniük.