Kijöttek a tram-shuttle látványtervei, amely a szegedi űrállomásról indul

Korábban írtuk, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szegedi szervezete újra elkészítette a szegedi űrállomást. A pláza és a rókusi nagykörforgalom között és mellett immáron két „terminál” is üzemel.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Megint van szegedi űrállomás, rögtön két terminállal

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt szegedi szervezete újra elkészítette a szegedi űrállomást. A pláza és a rókusi nagykörforgalom között és mellett immáron két „terminál” is üzemel.

A párt közleménye szerint az 1. terminálról induló tram-shuttle a napfény városát Hódmezővásárhellyel és a Szíriusszal köti össze, a városban villamosként, a városok között ramjetként közlekedve. A 2. terminálról az Űrliga hajóival egzotikusabb bolygókra utazhatnak a toxikus, gyűlölködéssel terhelt közéletbe belefásult honfitársaink.

Megjelent egy plakát is a tram-shuttle látványtervével, amely a Szíriusz 3020 támogatásával megvalóuló, sztratoszférás vásárhelyi utat mutatja. A birtokunkba került plakátról kiderítettük, hogy mindössze 2 perc lesz az út a szomszédos településre. Azt nem tudni mennyire lesz környezetbarát, de sehol se fog útközben megállni, reméljük nem ragad fent sem műszaki hiba esetén.

Forrás: MKKP Szeged

Forrás: MKKP Szeged

Ez az a projekt, amelynek készítése közben szombaton kiszállt a rendőrség is, erről ide kattintva érhető el cikkünk. Maga az űrállomás persze csak gag, valójában nem indulnak innen űrhajók a Szíriuszra sem máshová. Így néz ki a két, trafóházból átfestett terminál:

Megszereztük a Scarif bolygóról a birodalmi adathálózatról az indulásokat és az úticélokat. A kettes terminál járatai először ingyenesek lesznek a szenátorválasztásig. A Turán expressz Felcsútról már 10 percet késik, de ez az első járat 9 óra 10 perckor. Beutazhatjuk azért a Tel Aviv–New York tengelyt is, amely egészen Coruscantig visz minket.