Hamarosan megnyitja első hazai üzletét a Primark Budapesten

A 24.hu cikke szerint a Primark nemzetközi divatáruházlánc közleményben bejelentette, hogy megnyitja első üzletét Budapesten, azon belül az Arena Mallban, várhatóan 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között.

Magyarország Kelet-Közép-Európában a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol Primark üzlet működik. A Primark jelenleg 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban.

Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet európai értékesítési vezetője elmondta: Nagy örömmel jelentjük be, hogy ambiciózus terjeszkedési terveinknek megfelelőn belépünk a 17. piacunkra. (...) A közép-kelet-európai régióban nyitott üzleteink fogadtatása kitűnő volt, és meggyőződésünk, hogy magyarországi vásárlóink is szeretni fogják a kínálatunkat.

Balla Erna, NEPI Rockcastle (az Arena Mall tulajdonosa) magyarországi üzemeltetési vezetője hozzátette: „Nagyon várjuk, hogy a Primarkot az Arena Mallban üdvözölhessük, és örülünk, hogy minket választottak a piacra lépésükhöz. A Primark vonzó része lesz az Arena divatkínálatának.”