Várkonyi Andrea úgy alszik Mészáros Lőrinc mellkasán, mint egy kisbaba

A Blikk közölt részleteket Várkonyi Andrea új könyvéből, amelyben olyanok is vannak, amelyről nem feltétlenül szeretnénk tudni, de végül megtudtuk.

„A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is” – írja Várkonyi az És ezt lehet? Jogod van jól lenni című könyvében. 

A szegedi származású korábbi tévés, pszichológus a számára ideális férfit is körbeírja: „Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.”

Várkonyi a Mészáros Lőrinccel töltött napjaikról is ír: „Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (...) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom” – árulta el Várkonyi.

Várkonyi Andrea szerint arról szó sem lehet, hogy a férje tartsa el míg ő nem dolgozik, bár fontos számára, hogy fel tudjon rá nézni. Azt korábban mi is megírtuk, hogy reklámcége épp most nyert Cannes-ban egy rangos díjat, valamint nemrég beült a TV2 igazgatóságába is.