Karbantartás miatt két hétre megváltozik a tram-train menetrendje

A Mávinform közleménye szerint augusztus 6-án 4 órától augusztus 20 éjfélig és augusztus 21-én, 25-én, 26-án és 27-én műszaki munkákat végeznek Szeged területén, ezért a Szeged vasútállomás–Hódmezővásárhely vasútállomás közötti vonalon a tram-train járatok módosított menetrend szerint közlekednek majd.

Szeged vasútállomás és az Anna-kút között az 1–2-es jelzésű SZKT pótlóbuszok fognak közlekedni, menetrendjük és menetidejük a forgalomtól függően változhat. Szeged vasútállomásnál a Galamb utcán ideiglenes megállóhelyet is kialakítanak. A pótlóbuszok a Bécsi körútnál Szeged vasútállomás felé az Oldal utcán, a Széchenyi téren Szeged vasútállomás felé a trolibusz megállóhelyen, Rókus vasútállomás felé pedig a tér melletti buszmegállóban állnak meg.

Az Anna-kútnál a vasútvillamosok a Kossuth Lajos sugárúton, a pótlóbuszok a Tisza Lajos körúton található megállóhelyeken állnak majd meg. A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁV honlapján.