Mégsem zárják be a megyei kormányablakokat, de rövidül a szegediek nyitvatartása

Csongrád-Csanád megyében továbbra is minden kormányablak fogadja az ügyfeleketírja a megyei kormányhivatal Facebook-bejegyzése. Mivel ahogy azt korábban írtuk, a Miniszterelnökség arról tájékoztatott, hogy 2022. november 2. és tervezetten 2023. március 17. között egyes, kisebb forgalmú kormányablakokban és okmányirodákban szünetelne az ügyfélfogadás.

Még a múlt héten írtuk meg, hogy a megyében három helyen (Újszeged, Kistelek, Mindszent) zárták volna be ezeket, azonban több egyeztetést követően úgy döntöttek, hogy a Mindszent, Köztársaság tér 31. szám alatt működő kormányablak működését nem függesztik fel ideiglenesen sem. Ezek után egy hétre rá, csütörtökön közölte a  Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, hogy a két másikat sem zárják be teljesen.

Mint azt a bejegyzésben írják, a megyében élők kiszolgálását szem előtt tartva, ugyanakkor az energiatakarékossági elvárásokra tekintettel Szegeden, a Szőregi út 80. (CBA Nova), valamint a Kereskedő köz 5/A-B. szám alatt működő kormányablakokban változott az ügyfélfogadás rendje. Mind a két kormányablak kedden és szerdán 816 óra között tart nyitva, a hét többi napján változatlan időpontokban állnak a lakosság rendelkezésére.

A Rákóczi téren pedig a már megszokott nyitvatartással várják az ügyfeleket. További részletes információ a kormanyablak.hu oldalon található, valamint a magyarorszag.hu oldalon számos ügyben van lehetőség online ügyintézésre is.