Mihálffy Béla járőrözött egyet a határon, szerinte a baloldallal újabb migránsözön törne a megyére

Mihálffy Béla Kiskundorozsma fideszes képviselője, akinél már számtalan magas rangú fideszes megfordult vendégségbe. Ennek oka többnyire az, hogy kampány van, ő pedig a homokhátsági, azaz a szegedi kettes választókerületben indul az áprilisi országgyűlési választásokon a Fidesz színeiben. Most épp esti járőr volt a határon.

Ezt Facebook-oldalára posztolta ki, ahol azt írta: A déli határszakaszt érő migrációs nyomás az utóbbi időszakban fokozódott. Az elmúlt egy hónapban 2500 polgárőr teljesített szolgálatot 25 ezer órában a határszakaszon, ez idő alatt több mint 3000 határsértőt tartóztattak fel. A mórahalmi polgárőrök 14-en több mint 1000 órányi szolgálatot teljesítettek és 600 határsértőt tartóztattak fel” – emlékeztetett.

Ma este személyesen tájékozódott a határon a fokozódó helyzetről és becsatlakozott a mórahalmi polgárőrök és mezőőrök járőrébe, akiknek a poszt zárásaként megköszönte, hogy vigyáznak ránk és védik a határainkat. A Délmagyarországnak még azért azt is hozzátette, hogy

a baloldali politikusok elbontanák a határkerítést, amellyel újabb migránsözön törne a megyére.

A lap kérdésére azt válaszolta, hogy ha marad a Fidesz-KDNP kormány, akkor marad a kerítés és a biztonság is, és biztosítva lesz a határt védő rendőri és katonai erő is, akiknek a polgárőrök komoly segítséget tudnak adni.

Fotó: Mihálffy Béla / Facebook