Fehér borostás Orbán Viktort szpottoltak Horvátországban

Mint ismert, mostanában eléggé eltűnt a nyilvánosság elől Orbán Viktor. Az tudott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter keddi rendkívüli Kormányinfójáról, hogy a miniszterelnök épp nyaralni van.

A Telex azt írja, hogy az amerikai jobboldali Conservative Political Action Conference dallasi konferenciája után egyből nyaralni igyekvő Orbánt előbb Brač szigetén, a Gajeta tavernában fotózták le augusztus 5-én színes, páfrányleveles ingben, amiből számtalan mém is született, majd Boris Vrkić újságíró osztotta meg, hogy ő segítette ki Orbánékat a tengeren, mert elromlott alattuk a motorcsónak.

Orbán a nyaralását még az augusztus 20-ai ünnep miatt sem szakította meg, bár a tűzijáték épp elmaradt. Pontosan egy hete pénteken Zoran Milanović horvát államfővel vacsorázott együtt a miniszterelnök, most viszont, Németh Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője, a parlament külügyi bizottságának elnöke osztott meg képet Facebook-oldalán arról, hogy összefutottak.

„Horvátország, nyár, feltöltődés” – ezt a címet adta a posztjának a Fidesz-alapító Németh. A kép azért is érdekes, mert ilyen borostásan nem sűrűn látni Orbán Viktort. A kommentelők szerint Orbán pólóján az adriai Lastovo sziget körvonalai látszódnak:

Fotó: Németh Zsolt / Facebook