Feladta a BYD az első szegedi álláshirdetéseket

Négyféle álláshirdetés jelent meg Szegedre a BYD hivatalos honlapján: a városban autógyárat építő kínai cég toborzási specialistát, bér- és társadalombiztosítási specialistát, vízumspecialistát, valamint HR-igazgatót keres. Eddig hivatalosan nem kerestek munkaerőt a gyárba, vagy azzal kapcsolatban, ami várhatóan már 2025-től termelhet.

A BYD karrieroldalán található hirdetések leírása szerint a toborzási specialista feladata a toborzási stratégiák kialakítása, a jelöltek kiválasztása és interjúztatása, a toborzási csatornák fejlesztése és az új munkatársak beilleszkedésének segítése. A bér- és társadalombiztosítási specialista a bérezési és juttatási rendszerek kezeléséért felel, beleértve a bérszámfejtést, a társadalombiztosítási ügyeket és a munkavállalói juttatásokat.

A vízumspecialista a külföldi munkavállalók vízum és tartózkodási engedélyezési folyamatát menedzseli, beleértve a szükséges dokumentáció kezelését és a kormányzati kapcsolattartást. A HR-igazgató az emberi erőforrások teljes körű stratégiáját és menedzselését végzi, beleértve a csapatépítést, a belső kommunikációt és a szervezeti fejlesztést.