Ismét vágányzár lesz a kiskörúti villamosoknál, csak Tarján és az Anna-kút között járnak majd

Alig ért véget a vágányzár a kiskörúti villamosoknál, amit egyébként idő előtt feloldottak, jön az újabb lezárás. Az SZKT honlapján azt írja, november 11-én, szombati üzemkezdettől tervezetten november 26-áig, vagyis vasárnap üzemzárásig a Tisza Lajos körúton a Gutenberg és Mikszáth Kálmán utca közötti szakaszon javítják a burkolatot a közös közösségi közlekedési sávban.

A munkálatok érintik a 3-as, a 3F-es és a 4-es villamosvonalat, valamint a 8-as és a 10-es trolibuszvonalat is. A villamosok esetén az Anna-kúttól lesz vágányzár a Vadaspark, a Fonógyári út és Kecskés felőli szakaszon. A pótlóbuszok egyébként már a Glattfelder Gyula térről, vagyis a Novotel mellől indulnak majd, a villamosok is csak odáig közlekednek Tarján felől. Menetrendjükről és megállóikról bővebben az SZKT oldalán lehet olvasni.

A 8-as és 10-es troliknál a gördülékenyebb közlekedés érdekében a járatok a Szent István tér irányában az Anna-kútnál a Tisza Lajos körúti szélső megállóhelyet használják majd. A Volánbusz helyi járatai a Dugonics tér irányában az Anna-kút [Tisza Lajos krt.] megállóhely helyett a régi Kálvin téri autóbusz megállóhelyet, valamint a Glattfelder Gyula tér irányában az Anna-kútnál szintén a Tisza Lajos körúti szélső megállóhelyet használják majd.