Thomas Andersnek nem volt jó a négycsillagos szegedi szálloda, Budapestről jön a Deja Vu fesztiválra

Mint ismert, többek között Thomas Anders, a Safri Duo, az Eiffel 65, a Blue, Panjabi MC, Dj Sash!, Inna, a Bellini, Alexandra Stan és Dr. Alban is fellép az idén tízéves szegedi Deja Vu fesztiválon, mely június 1-től 3-ig tart majd.

A szerdai sajtótájékoztatóról a Délmagyarország számolt be, melyen elhangzott, komoly evolúción ment keresztül a 2013-ban indult fesztivál. Molnár Balázs, a fesztivál sajtósa szerint az első néhány év az útkeresés volt, viszont Thomas Anders itt volt már akkor is, aki most újra Szegedre érkezik csütörtökön, hiszen a fesztivál nyitónapján, június 1-jén lép majd fel. A Modern Talking tagjának viszont nem feleltek meg a szegedi szállások – jelen esetben a négycsillagos Hotel Forrás –, és

csak ötcsillagos szállodában hajlandó megszállni,

ezért Budapesten foglaltak neki szobát, ahonnan autóval hozzák a fellépésre.

Mint kiderült, évről évre nehezebb az előadókat megszerezni, hiszen sokan nem vállalnak fellépést különböző okokból: megöregedtek, vagy szétszéledtek. Molnár szerint „a kínálat fogy, de az igény egyre nagyobb”. Idén például nagyobb lesz a színpad, komolyabb a technika, de pultosból is több lesz. Viszont az is elhangzott, hogy az előadóknak általánosságban egyre teljesíthetőbb kéréseik vannak, a fenti eset sem jellemző, illetve más furcsaságokat sem várnak el.