Megkérdezte egy kommentelő, hogy idén is félórás playbackkel lép-e fel az Irigy Hónaljmirigy a szegedi majálison, az SZVP azonnal válaszolt

A szegedi programokat (és most már a Hídivásárt is) szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. (SZVP) Facebook-oldalán osztotta meg, hogy idén az újszegedi ligetben négy napon át lesznek programok a szegedi majálison, mely így április 28-tól május 1-ig fog tartani.

A programtervezet szerint a „sztárvendégek” között fellép majd többek között a legutóbbi X-faktor győztese, a 18 éves Solyom Berni, a Ladánybene 27, a Szegeden egyébként is gyakran spottolható Csonka András, valamint az egyébként nyolc főből álló Irigy Hónaljmirigy is. Utóbbira reagálva a cég bejegyzése alatt valaki megkérdezte a korábbi évekre visszautalva, hogy az „irigymigy megint 4 fővel félórás playbeckkel erkezik?” Erre az önkormányzati cég szinte azonnal érkező válaszában így reagált:

„Igen.”

A válaszra azt írta az illető kommentelő, hogy szomorú, amiért Szegeden „úgy működnek a programok, mint egy falunapon”, erre azonban az SZVP oldalának kezelője már nem reagált.

Forrás: Szegedi Városkép és Piac Kft. / Facebook